Elevator og trappelift renovering & Opgradering

Renovering og Opgradering | HYDRO-CON A/S

Renovér i stedet for at udskifte

Vores produkter lever rigtig længe, statistisk og historisk set er vi kendt for en meget lang levetid på vores kvalitetsprodukter. Men på et tidspunkt bliver de nedslidt, efter mange års flittigt og til tider hårdhændet brug. I stedet for at kigge på at skifte hele anlægget som kan være en omkostningsfuld affære, kan man henvende sig til os, og få et tilbud på renovering.

Renovering består af at vi udskifter de primære sliddele af liften, såsom kæder, motor, gear, glidesko, eller glideføringer. Men fordi resten af liften er i så god kvalitet som den er, så kan det mange gange godt svare sig i forhold til at købe en helt ny. Det gælder for trappelifte såvel som elevatorer. Vi tilbyder kun renovering af vores egne produkter.

Opgrader til en ny model

I HYDRO-CON er vi altid i en rivende udvikling hvor vi hele tiden udvikler og modernisere de eksistrende produkter vi har for at sikre at vi har et brancheførende kvalitetsprodukt. Det betyder at hvis man har en ældre HYDRO-CON lift så vil man kunne henvende sig til os for at høre om man eventuelt kan få opgraderet til en nyere model. Det kunne eksempelvis være komponenter på elevatoren eller liften, eller det kunne være i retning af en direkte modernisering. Eksempelvis ny kabine eller nyt drevsystem for vores AluLet elevator produkter. Vi har naturligvis den største ekspertise på markedet inden for vores egne udviklede produkter. Så hvis du skal have lavet en opgradering eller renovering, vil vi være dem der kan lave det mest effektivt, hurtigst og billigst.

Udskift til et HYDRO-CON anlæg

Har man et nedslidt eller udtjent produkt som ikke er et HYDRO-CON anlæg, kan vi tilbyde at nedtage og opgradere til et af vores til en favorabel pris. Kontakt os for en uforpligende snak om udskifting af dit anlæg. Vælger du at afgive ordren med os, varetager vi hele processen. Alt fra at sætte produktion af produktet igang, derefter implementering og installering, og til sidst aflevering og idriftsættlse, og myndighedsgodkendlese af dit nye anlæg. 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om services

Vi søger lige ny en servicemontør. Har du en teknisk baggrund som elevatortenikker, elektrikker, automatiktekniker, elektromekaniker eller lignende? Så kom og bliv en del af teamet i Danmarks eneste elevatorproducerende virksomhed. 
Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.
Vi garantere 25+års levetide på Hydro-Con's egen producerede elevatorer og trappelifte, det er mere end branchestandarden. Men der er nogle ting du selv skal gøre for at sikre en lang levetid på dit anlæg, læs hvad her.