Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af aftale/kontrakt

I forbindelse med indgåelse af aftale om samarbejde med HYDRO-CON A/S (se kontaktoplysninger nedenfor) har du oplyst en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit/jeres navne
  • Dit/jeres arbejdsadresser
  • Dit/jeres e-mailadresser
  • Dit/jeres telefonnumre
  • Øvrige kontaktoplysninger

Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med vores samarbejde, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen – det vil sige udføre, kontrollere, dokumentere arbejdet (produkter og ydelser).

Datasikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til håndtering af data og har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Der kan ligeledes ske overdragelse af data til evt. direkte levering af produkter eller ydelser til udførelse af en aftalt opgave.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du krav på at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).
Ønsker du at udnytte din ret tilændring eller dataportabilitet, er du velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet efter 5-10 år efter samarbejdets ophør, da vi er forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år jævnfør bogføringsloven og 10 år jævnfør krav til sikring og dokumentation af visse opgaver. Hvis du ønsker at klage over HYDRO-CON A/S’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til
Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Seneste nyhedsartikler

Vi har fødselsdag | HYDRO-CON Elevator A/S

HYDRO-CON har fødselsdag

For 34 år siden i dag, stiftede Frants Oldenburg HYDRO-CON, og det er blevet fejret med fælles morgenmad for virksomhedens 27 ansatte. Læs mere om milepæle bl.a. her Læs mere
Projektleder søges | HYDRO-CON Elevator A/S

Projektleder søges

Vi søger en projektleder, som kan holde hovedet koldt i en travl hverdag, som har mange projekter kørende sideløbende. HYDRO-CON er en mindre virksomhed med mere end 30 års erfaring i at udvikle, producere og installere elevatorer og lifte. Vores produkter er dansk designet, høj kvalitet, opfylder normer og standarder og garanterer en lang holdbarhed og levetid. Læs mere
Konstruktør søges | HYDRO-CON Elevator A/S

Ledig stilling som konstruktør

Vi søger en konstruktør til vores projekteringsafdeling, som kan indgå i et team på 5 personer. HYDRO-CON er en mindre virksomhed med mere end 30 års erfaring i at udvikle, producere og installere elevatorer og lifte. Vores produkter er dansk designet, høj kvalitet, opfylder normer og standarder og garanterer en lang holdbarhed og levetid. Læs mere