Rådgivning omkring elevatorer og trappelifte

Rådgivning | HYDRO-CON A/S

 

Rådgivning fra fagfolk med mere end 30 års ekspertise

Vi har erfarne og kompetente fagfolk der står klar til at give dig den bedste rådgivning til dit kommende elevator- eller lift projekt. Det kommer sig af, at i HYDRO-CON A/S har vi mere end 30 års ekspertise og erfaring indenfor produktion, installation, service og reparation af elevatorer og trappelifte i alle indbygnings typer. Yderligere, har vi tidligere formandsskab og kontinuerlig bestyrelses medlemskab og involvering i Dansk Industri's Branche Foreningen for elevatorer.

Vi tilbyder rådgivning inden for alle typer elevator og trappelift løsninger, ikke kun vores egne. Vi garantere mere end tom salgssnak, da det vigtigste for os er at du som kunde finder den rigtige løsning. Som producent, har vi indgående kendskab til produkterne, deres muligheder og begrænsninger, derfor er vi ikke bange for at henvise til et alternative produkt fra en kollega i branchen, hvis ikke vores produkter er det rette til projektet. Den gode rådgivning vægter højt for os, det vigtigste er at vores kunder til slut står med følelsen af et veloverstået projekt.

Gratis og uforpligtende rådgivning og besigtigelse

Vores rådgivning er helt gratis og ganske uforpligtende, vi tager en snak om hvordan jeres elevator eller lift projekt løses bedst muligt. Vi står altid til rådighed for spørgsmål vedrørende jeres overvejelser omkring investering i elevatorer eller lifte til jeres ejendom, arbejdsplads, byggeprojekt m.m. Vi investere altid tiden i at besigtige installationsstedet først, på den måde kan vi rådgive udfra de bedste forudsætninger, fremfor over en telefon hvor vi ikke kan tage højde for alt. Det mener vi er den rigtige og seriøse måde at kunne give dig en kompetent vurdering samt et kvalificeret tilbud på en løsning der matcher dit behov.

Processen for rådgivning omkring dit byggeprojekt

HYDRO-CON er Danmarks førende indenfor ekspertise og viden i branchen, vi holder tæt dialog med dig under hele processen og kan varetage hele projektet fra start til slut. Vi håndterer alt lige fra opmåling, produktion, montage og til sidst godkendelse overfor Arbejdstilsynet, inden vi slutter af med en aflevering og idriftsættelse. Med en elevatorer eller lifte fra HYDRO-CON er tingene gjort simple! Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte dit projekt og aftale en besigtigelsesdag.  

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om services

I et samarbejde mellem Hjertestartnu og HYDRO-CON er der blevet opsat en hjertestarter ved Netto i Gilleleje, da det er vigtig for os at støtte op og gode sager i lokalområdet.
HYDRO-CON har tilpasset sig med en række retningslinjer og initiativer for at sikre vores kunders sikkerhed i forhold til sikkerhed ved kontakt med os og vores elevatorer og lifte. Læs mere om coronavirus og elevatorsikkerhed her.
Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.