Få fordele ved at udvide din garantiperiode

Billede
Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.

Service leveret med erfaring og specialviden

Elevatorer og lifte skal i henhold til Aarbejdstilsynet have foretaget lovpligtige sikkerhedseftersyn. Dette skal udføres af en certificeret virksomhed. Hyppigheden af de lovpligtige eftersyn afhænger af produkt og anvendelse.

Vi anbefaler en servicekontrakt indeholdende både lovpligtigt eftersyn samt vedlighold, da det vil forlænge levetiden på anlægget samt minimere omkostningerne.

Som producent af elevatorer og lifte med mere end 35 års erfaring, har vi gennemgribende erfaring og specialviden inden for produkterne, og hvad der skal til af vedligehold for at sikre en lang og driftstop fri levetid.

Forlæng levetiden på dit anlæg og spar på omkostningerne

Med en servicekontrakt hos os er du sikret, at dit anlæg overholder lovkravene samt optimering af driften. Det betyder længere levetid og færre omkostninger. Hvis du har en lift eller elevator hvor garantien forlængst er løbet ud har vi naturligvis også et godt tilbud til at velkomme dig ombord på service hos os til dig. Kontakt os for at høre nærmere eller læs mere om service og vedligehold her. 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER