Bagtrappe elevator

 
BAGTRAPPE ELEVATORER

Elevator i bag- eller køkkentrappe arealet

En elevator kan indbygges som erstatning for en bag- eller køkkentrappe i mange eksisterende lejligheder og ejendomme. Har man et bagtrappe areal på minimum 980mm eller derover kan man få installeret en elevatorløsning. Vælger man at benytte bagtrappe arealet, fjernes den eksisterende bagtrappe og erstattes af en indbygget elevator som leveres i egen selvbærende skakt og derfor ikke belaster bygningens eksisterende konstruktion. Som udgangspunkt bevares reposerne således at hver etage har sin egen lille entré, hvis pladsen ikke tillader det, kan der laves direkte adgang fra elevator til lejlighed. Når bagtrappen fjernes kræver det ekstra brandsikkring af hovedtrappen, for at bevare et højt sikkerheds niveau. Dette gøres som regel ved at installere sprinkleranlæg og brændsikre dørene i fortrappen, brændsikres dørene fra bagtrappe elevatoren til repos eller lejelighed også.   

Bagtrappe elevatoren ændre ikke eller minimalt på bygningens udvendige udseende. Desuden kan den monteres til at kører mellem alle etager fra kælderrum til loft. HYDRO-CON har markedets bedste kabinepladsoptimering i forhold til skakt størrelse, elevatoren forefindes i mange størrelser og med mange tilpasningsmuligheder. 

Process for anskaffelse af elevator i bag- eller køkkentrappen

Står du, din andels- eller ejerforening og overvejer en elevator i bagtrappen, men er i tvivl om hvordan i kommer videre i processen? Så kontakt os - vi har flere årtiers brancheerfaring, og er totalleverandør indenfor elevatorer, sågar også Danmarks eneste producent. Vi står til rådighed med rådgivning og tæt dialog gennem hele processen, alt fra financiering, montering, myndighedsgodkendelse og alt ind i mellem.

 
 

1

KAN TILPASSES
KUNDESPECIFIKATION

2

KAN TILPASSES
ARKITEKTONISKE FORHOLD

3

HØJKVALITETSPRODUKTER
MED LANG LEVETID

4

BREDT SORTIMENT
AF KABINE- & SKAKTMÅL

 

ELEVATORTYPER
 

ELEVATORTYPER SOM KAN ANVENDES I BAGTRAPPEN

Man kan vælge blandt tre forskellige elevatortyper til at installere i bagtrappen, HSCI, LSCI, og LSPI. Hvilken en man skal vælge kommer i høj grad an på hvilket parametre der vægter højest for én. Er det prisen, hastigheden, komforten eller automatiseringen? 

HSCI er vores højhastighedselevator og ligger i den højere prisklasse, LSCI ligger i en mellem prisklasse og LSPI er vores mest prisvenlige elevatorløsning. Uanset hvilket produkt man vælger, er man sikret nem adgang til og fra gården, direkte adgang til og fra køkkenet, og hovedtrappen bevares som den er. Nedenfor er et galleri af nogle af de bagtrappe elevatorer HYDRO-CON har produceret og installeret.

Har du brug for mere information omkring forskelene på elevatortyperne eller hvordan du vælger den rette type til dit projekt, kan du blive klogere i vores elevatorguide her.

BAGTRAPPEELEVATOR GALLERI

 

 

Ovenfor ses et galleri af billeder af nogle af de bagtrappeelevator projekter som HYDRO-CON har leveret og installeret. Vi leverer bagtrapper som en samlet projektløsning også kaldt totalenterprise. Det vil sige vi håndtere alt fra den indledende besigtigelse til den færdiginstalleret og i driftsatte elevator. Dermed slipper du får at skulle håndtere koordinering og kontakt mellem flere leverandører eller håndværker. 

KOM GODT IGANG MED PROJEKTET
 

Kontakt os for besigtigelse og rådgivning

Overvejer din bolig- eller andelsforening at modernisere jeres bygning med en elevatorløsning, så kontakt os for en besigtigelse således at vi kan rådgive jer omkring den bedste løsning for jer. Vi har rig erfaring på området og kan også bistå med finansieringsmodeler fordelt på de forskellige ejere / lejere i foreningen. 

Elevatorløsninger til eksisterende ejendomme

Klik for at blive klog på de elevator installationsmuligheder der i din ejendom.

 
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om indendørs elevatorer

Kørselstiden på de forskellige elevatortyper er vigitg at bemærke afhængig af hvor mange etager elevatoren skal betjene, da det kan udgøre store forskelle.
Står du med en bygning uden en elevator men kunne godt tænke dig at få en installeret? Så er det nok slet ikke så svært som du tror. Læs mere her.
Som udgangspunkt er der 4 elevator placeringsmuligheder, alle muligheder har sine fordele og ulemper, samt krav til installationsstedet som diktere om det er realiserbart eller ej. Læs mere om placering her.