Services

Elevator- og lift services leveret med erfaring og specialviden

HYDRO-CON er totalleverandør og udbyder dermed en række forskellige services. Vi kan håndtere den samlede projekteringer hvori vi sørger for hele projektet som en pakkeløsning. Eller du kan tilvælge de services eller delenterpriser som der er behov for i dit specifikke projekt. Vi kan håndtere alt fra eventuel nedtagning, miljørigtig skrotning, produktion af det nye anlæg, transport, indkraning samt installation.

Der er mange fordele ved at vælge en totalleverandør, så som at du som kunde slipper for at være torvholder og koordinator på forskellige underleverandører, du spare en masse tid da du ikke skal koordinere mellem virksomheder og interessenter, til sidst er du også garanteret en pålidelig samarbejdspartner som har +35 års erfaring i branchen, og som danmarks eneste producent besidder en masse specialviden, samt er en aktiv deltager i Elevator Brancheforeningen.

Du kan læse mere om os her.

Vores services

Vi udbyder en række services som vi har specialkompetencer indenfor, som i grove træk ses i oversigten nedenfor. Vores vigtigste service, som er en kernesag for os, er den gode rådgivning. Det er vigtigt for os vejlede i gennem hele processen således at du som kunde står med fuld tryghed og får den rigtige løsning installeret på den bedste måde. Læs mere om vores services nedenfor.  

Services
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om services

I et samarbejde mellem Hjertestartnu og HYDRO-CON er der blevet opsat en hjertestarter ved Netto i Gilleleje, da det er vigtig for os at støtte op og gode sager i lokalområdet.
HYDRO-CON har tilpasset sig med en række retningslinjer og initiativer for at sikre vores kunders sikkerhed i forhold til sikkerhed ved kontakt med os og vores elevatorer og lifte. Læs mere om coronavirus og elevatorsikkerhed her.
Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.