Udvendig elevator til privat bolig

Billede
Familie med nykøbt lejlighed ved Sortdams Dossering løser øget tilgængelighedsbehov, blandt andet med udvendig elevatorløsning fra HYDRO-CON.

Handicappet Kørerstolsbruger | HYDRO-CON A/SFamiliens krav til tilgænglighed i nykøbt lejlighed

En familie som havde udset sig en lejlighed ved Sortedams Dossering i København som de var interesseret i. Familien havde nogle særlige krav til tilgænglighed både til og fra ejendommen, og i selve ejendommen, da et af familiemedlemmerne har et handicap der kræver kørestolsanvendelse. De var på en meget stram tidsplan med totalrenovering af lejligheden, totalændring af rumfordeling og en elevatorløsning. Det var særligt vigtig for dem at det hele gerne skulle stå færdig installeret og klar til brug ved samtidigt, således at alle kunne flytte direkte ind.

LSPO elevator til privat bolig | HYDRO-CON A/SAt finde den rette elevatorløsning

Familien kontaktede os, HYDRO-CON, i starten af sommeren omkring hvilke elevatorløsninger der var mulige. Som altid aftalte vi at komme ud og besigtige lejligheden for at kunne rådgive dem, under de bedste forudsætninger og finde den rette løsning til netop deres projekt. Lejligheden var på første etage, og havde udelukkende traditionel fortrappe adgang.

Vi kunne derfor rådgive kunden til at vælge en udvendig elevator installation som kunne kører op til et repos med direkte indgang til lejligheden (ses i billede), da der ikke var plads inde i bygningen. Yderligere kunne vi rådgive kunden om at søge byggetilladelse hos kommunen til at opstille en elevator i baggården. I mellemtiden udarbejdede vi et uforpligtende tilbud på en LSPO (Low Speed Platform Outdoor) udendørs elevatorløsning til familien. Både godkendelse fra kommune og af tilbud blev hurtigt modtaget, og vi gik i gang med produktionen af LSPO'en. 

LSPO elevator til privat bolig | HYDRO-CON A/SHurtig installation og idriftsættelse

Familien stillede et krav til hurtig installation og idriftsættelse, da det var særligt vigtig for dem at elevatoren stod klar til brug samme tid som renoveringen af lejligheden var færdiggjort. Vi kunne møde tidsplanen.

Fra vi blev kontaktet, til at LSPO'en var installeret, idriftsat og myndighedsgodkendt gik der i alt kun 7 uger. Det er inklusive produktions tid.

Desuden blev installationen og idriftsættelsen klaret på en uge. Således kunne vi aflevere en fuld funktionsdygtig elevatorløsning (ses på billede)  midt i sommerferien, og efter kundens tidsplanen.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER