Velkommen på forsiden

Billede

"Elevatorer giver stort plus på lejligheders værdi." - BygTek.dk

Bygtek forside med HYDRO-CON ElevatorBygTek.dk som bringer aktuelle nyheder om byggebranchen, har en særlig edition henvendt til boligforeninger, navlig Byg Tek Bolig Magasin som udkommer på tryk hvert halve år. BoligMagasinet udkom senest her slut Oktober, med et flot forsides billede og tekst som læser "Elevatorer giver stort plus på lejligheders værdi. Vil boligforeninger give deres ejendomme et boost og dermed de enkelte lejligheders salgsværdi, er det en god idé at installerer elevatorer."  

Afbilledet på forsiden sammen med teksten er at finde et af HYDRO-CON's elevator anlæg. Det specifikke anlæng er et af vores specialområder - nemlig et udendørs opstillet AluLet anlæg i egen selvbærende aluminiumsskakt.

Udskiftning af eksisterende elevatoranlæg

Billedet er taget fra et projekt i Glostrup hvor vi i sommeren 2018 udskiftede 2 eksisterende elevatoranlæg. De eksisterende elevatoranlæg som var af andet mærke, havde det ikke så godt med vind og vejr, og beboerne oplevede derfor ofte driftsproblemer. Vi blev kontaktet omkring udskiftning af dem til vores AluLet LSPO platformslifte der er fremstillet specielt til udendørs placering i det Skandinaviske vejrlig.

Som Danmarks eneste elevator og lift producent med mere end 30 års erfaring, kender vi det danske klima og hvad vores produkter skal kunne håndtere bedre end nogen andre på markedet. Derfor benytter vi kun hårdføre materialer i vores produktion, som er modstandsdygtige overfor det til tider ekstreme danske vejr, hvor vi de senere år både har oplevet ekstrem kulde, blæst og varme. 

Vi kontaktes særligt ofte omkring udskifting af andre mærkers udendørs produkter, fordi det der er blevet stillet op, ganske enkelt ikke er egnet til at kunne holde i mere end nogle år i de nordiske årstider.

Håndtering er udskiftning af eksisterende elevatorer

For at håndtere udskiftning af de eksisterende elevatorer i Glostrup, kunne vi i Hydro-Con tilbyde et samlet overslag på montage inklusiv fragt at de nye udendørs elevatorer, med opstillings kontrol ifølge AT 461, og med kodelås på elevatorene, således at brugen af de nye elevatorer kunne afgrænses til de relevante personer.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER