Udviklingen på elevatormarkedet

Billede

Ajour med ny udvikling på markedet

Som producent er det vigtigt at vi holder os ajour med ny udvikling på markedet, derfor har Frants atter i år været afsted på Interlift - International Trade Fair for Elevators, Components and Accessories, som løb af stablen fra den 15. - 18. oktober i Augsburg Trade Fair Center, Tyskland. Udover det er det altid en fornøjelse at hilse på kollegaer og konkurrenter, samt skabe kontakter til gavn for videre udvikling af vores forretning og idéer.

Interlift - International Trade Fair for Elevators, Components and Accessories

Interlift, er et af verdens største elevatorbranche messer, som afholdes hvert andet år. Til messen fremvises producenters nyeste innovationer og seneste trends angående elevator technology. Det er primært små og mellem-store producenter som er specialiseret i elevator komponenter som udstiller med messe stand. Der er knap 600 messe stande og omkring 20,000 besøgende fra hele verden over de 4 dage. 

På messen udstilles elevatoranlæg og præfabrikerede komponenter, rulletrapper og rullefortorve, parkeringssystemer, elevatorkomponenter, gear, styringer, overvågnings- og sikkerhedssystemer, elevatorkabiner, elevatordøre, torv, kabler, service og displayelementer, hydraulik, tilbehør, fagtidsskrifter og fagforeninger.

2019's messe take-aways

Til messen stod det klart at der er et kæmpe boom i elevatorbranchen for tiden. Særligt små indendørs elevatorløsninger, var så massivt repræsenteret at de ikke var til at undgå at bide mærke i. Dog kan vi stadig i HYDRO-CON bryste os med vores kvalitetsvarer, som i modsætning til de talrige produkter til messen, er så hårdføre at de også kan klare udendørs placering i det Nordiske klima.

I disse klimaforandringstider, var der naturligvis også fokus på energibesparende løsninger, hvilket er positivt da jo flere sektorer vi kan få til at fokusere på området jo større gavn er det for os alle og den verden vi lever i. Bæredygtighed, genbrug og engeribesparing spiller en enormt vigtig rolle internt hos HYDRO-CON, og det er tænkt med i alle vores interne processer samt videre udvikling - du kan læse mere om vores bæredygtige løsninger her.

 

Udviklingen på elevatormarkedet | HYDRO-CON A/S
Udviklingen på elevatormarkedet | HYDRO-CON A/S
Udviklingen på elevatormarkedet | HYDRO-CON A/S
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER