Halloween Tivoli - tilgængeligt for alt og alle

Billede

Danmarks mest gennemførte Halloween-stemning

På torsdag den. 31 oktober går det atter løs, den årlige festdag for spøgelser, skeleter og alverdens uhygge - Halloween fejrers. Man må sige at den amerikansk-irske skik med stærke overtroiske og religiøse rødder for alvor har vundet indpas i Danmark over de sidste par år. Med afslutningen på sommerhalvåret og starten på en mørkere tid, kaster danskerne sig lystigt over at udhule og udskære græskar til at pynte og lyse op i haven før julelysene gør deres indtog.

Selve navnet stammer fra en sammentrækning af All Hollows Eve - Alle Helgens Aften. Traditionerne omkring Halloween er en blanding mellem keltiske ritualer, klassiske myter og religion, og på sjælland er det for mange også blevet en tid hvor der er en tradition for at man skal en tur forbi Halloween Tivoli. 

Tivoli Halloween | HYDRO-CON A/STivoli har siden 2006 sørget for Danmarks mest gennemførte Halloween-stemning, med forlystelser, flot udsmykning, Haunted House, sæson betonet lækkerier til ganen og meget mere. 94% af besøgende gæster i 2018 ville sandsynligvis eller helt sikkert anbefale Halloween Tivoli til andre.

Tivoli fejrede sit 175-års jubilæum i 2018 og introducerede dermed deres nye udvidede åbningstid som er 282 dage om året. De er suverænt Danmarks mest besøgt turistattraktion med 4,854 million gæster igennem haven sidste år, og med en samlet medarbejderstab på 2.000 mennesker. Der er ingen tvivl om det er et kæmpe maskineri at holde kørende og gøre tilgængeligt for personer såvel som varer, og vi i HYDRO-CON er stolte over at kunne bidrage til en lille smule af det.

Tilgængeligt for alt og alleDæmonen i Tivoli | HYDRO-CON Elevator A/S

HYDRO-CON A/S har rundt regnet 10 installationer stående diverse steder i Tivoli haven, som er en blanding af person- og godstrappelifte samt platformslifte i skakt. Disse installationer er med til at sikre tilgængelighed for gang besværede, kørestolsbrugere og barnevogne samt vare transport op og ned af trappeløb fra kælder opbevaringslokaler. Vores ældste installation i Tivoli er en HandiLet kørestolslift ved viften fra 1997, som stadig kører upåklageligt her knap 23 år senere.

De fleste er bekendte med rutsjebanen, Dæmonen, med sine 3 loop og 28 meter fald er man garanteret et sug i maven. Dæmonen er faktisk blandt tivoli's top 5 forlystelser, og lige ved trappen er én af de HYDRO-CON platformslifte som er blevet installeret i Tivoli. Den er fra 2004, og er med til at sikrer at forlystelsen er tilgængelig for alle - dem som ellers tør.Dæmon i Tivoli elevator | HYDRO-CON A/S

Desuden er der også skabt tilgænglighed ved hjælp af adskillige HandiLet persontrappelift installationer gennem årenes løb, blandt andet ved automathalen, Tivoli's Koncertsal, Puslehuset (familiecenter) ved Viften med flere for at nævne nogle få.

For at det hele kan kører som smurt bag kulisserne er der også flere af vores TrapLet godstrappelifte at finde rundt omkring i Haven, blandt andet ved Hardrock Café, ned til en lagerkælder ved dæmonen og ved Toilettet som ses ved plænen i billedet nedenfor. Med godstrappelifte har man nemmere adgang til kælder lokaler, og skåner sin egen og andre medarbejders ryg.

Tivoli lager trappelift | HYDRO-CON Elevator A/S

Du kan nå det endnu

Har du ikke været i Halloween  Tivoli endnu i år kan du nå det frem til den. 3 november.

God fornøjelse og god Halloween herfra!

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER