Studieprojekt med team fra Maskinmesterskolen

Billede

Starten på projektet

HYDRO-CON Elevator blev sidste år kontaktet af Mathias og hans studiegruppe som gerne ville lave et projekt om os som virksomhed:

"Vi er en gruppe studerende fra Maskinmesterskolen København. Vi arbejder med hvordan den konkrete virksomhed håndterer arbejdsmiljø, sikkerhed, kvalitet, vedligehold og miljø.

Formålet ved dette projekt er i sidste ende at kunne gennemføre eller foreslå en eventuel forbedring. Dette skal tage udgangspunkt i enten et reelt problem eller et tænkt problem på baggrund af de forhold, som er gældende for virksomheden."

- Mathias Højmark, studerende på Maskinmesterskolen København.

Hårdt arbejde i teamet | HYDRO-CON A/S

Involvering af studerende

Vi valgte naturligvis at tage imod tilbuddet fra de studerende og var meget begejstrede og stolte af at de havde ønsket at vælge os til at kaste deres energi over. For HYDRO-CON Elevator betyder det meget at involvere os i uddannelse og oplæring i nye generationer, hvad enten det er direkte indenfor branchen eller blot indenfor maskinkonstruktion og -teknik generelt.

Teamet foran skolen | HYDRO-CON Elevator

Relevante emner

Som de studerende gik i gang med projektet stod det hurtigt klart at der både var bredde og samtidig fordybelse i emnerne de skrev om. Emner som maskinvedligehold, arbejdsulykker, APV, miljøledelse, -system og -forbedringer, sikkerhedspolitikker og -ledelse, samt korruption var nogle af de områder projektet berørte. Emner som ikke kun er kritiske men også vigtige og som mange medarbejdere i HYDRO-CON Elevator håndterer og arbejder med på daglig basis.

Besigtigelse af elevator | HYDRO-CON Elevator

En god oplevelse - for begge parter

Mathias og studiegruppen dragede god nytte af HYDRO-CON Elevator med praktiske eksempler og sparing som kunne inddrages direkte i studeiprojektet og slutter af med en god oplevelse af projektet. Men ikke kun for de studerende var det en god og lærerig proces. Nye øjne og indgangsvinkler er noget af det der driver HYDRO-CON Elevator's udvikling fremad hele tiden, og her sætter vi stor pris på kritiske spørgsmål og nye og anderledes indgangsvinkler til måden at gøre tingene på.

Der arbejdes hårdt med forsøg | HYDRO-CON Elevator

 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER