Status for halvåret

Billede

Første seks måneder af årsregnskabet

Der er sket rigtig meget i løbet af de sidste seks måneder i HYDRO-CON. Og da vi kører forskudt regnskabsår fra juli til juni, var januar en oplagt mulighed at holde et status for halvåret, for at alle medarbejdere kunne skabe et billede af, hvor vi er på vej hen som virksomhed, og hvordan det ser ud med finanserne i de første seks måneder af årsregnskabet.

Lidt over halvårs målsætningen

Næsten alle mand var samlet fra kl.15 hvor Direktør Ulrik Oldenbug gennemgik de økonomiske nøgletal, de afsluttede nøgle projekter, de kommende nøgle projekter, afdelingsnyheder, sikkerhed, samt hvordan det er stået til hidtil og hvad der skal gøres fremover for at nå målsætningen til juni 2020. Heldigvis kunne det konkluderes at vi for halvårs regnskabet ligger lidt over målsætiningen. Grundlægger Frants Oldenburg rundede af med at knytte nogle kommentarer til den rolle både visioner og innovation altid har haft i Hydro-Con, og fortsat skal have fremover.

Direktør Ulrik Oldenbrug, opsumerer "Vi er ikke en kæmpe virksomhed, men har godt 20 mand ansat, som alle er specialister i hvert deres fagområde og har stor frihed indenfor det. Derfor er det vigtigt at vi med jævne mellemrum får samlet alle for at øge samarbejdet mellem afdelingerne, lade sig inspirere af hinanden, og sikkrer at alle har den samme information. Efter det praktiske og informative møde var overstået tog vi alle ud og spise, så der også var plads til det mere uformelle og hyggelige samvær - alt i alt var det en aften der er godt givet ud og heldigvis også blev taget godt imod."

Samvær på Bolværket

Efter gennemgangen af halvåret blev alle samlet på Bolværket, det lokale kulturhus i Gilleleje. Der var god stemning og det blev en dejlig aften med en god kombination af både fagligt og hyggeligt.

Status for halvåret | HYDRO-CON Elevator A/S
Personale Hygge | HYDRO-CON A/S

Personale hygge | HYDRO-CON A/S

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER