Sikkerhed i højeste fokus

Billede
Sikkerhed ikke bare vores mærkesag men vores første prioritet!

Sikkerhed er første prioritet

Som producent af elevatorer og lifte, som dagligt benyttes og transporterer tusindvis af borgere, er sikkerhed ikke bare vores mærkesag men vores første prioritet! HYDRO-CON kan stolt sige at vi har haft nul alvorlige personulykker siden vi startede i 1988 - og vi har til hensigt at forsætte sådan. Stramninger i regler så som krav til årlige sikkerhedseftersyn på alle anlæg, er med til at holde ulykke antallet for brugerne langt nede i branchen, da potentielle fejl og farer kan fanges proaktivt. Men sikkerheden for samtlige medarbejdere samt eksterne montører der arbejder specielt med service og vedligehold af vores anlæg hver dag er en lige så stor del af det for os.

Kontinuerlige arbejde med sikkerhed

Som producent og totalleverandør har vi en ekstra stor opgave i at sikre at vores produkter lever op til alle sikkerhedsstandarder, og vores øvrige virksomheds målsætning om at levere et stabilt, driftsikkert, og brugervenligt produkt til slutbrugeren. Vi lever op til arbejdstilsynets bekendtgørelse for elevatorer og lifte, vi er ISO certificerede hos det anerkendte og Danakrediterede notificerede organ Kiwa/Inspecta, og alle vores produkter er CE mærket samt enten typegodkendte hos Jysk Teknologisk Institut eller enhedsverificerede.

Vi benytter kun CE mærkede og elevatorgodkendte sikkerhedskomponenter. Yderligere er vores egenudviklede og typegodkendte faldsikring et omdrejningspunkt for vores sikkerhed på størstedelen af vores personførende anlæg.

Hvad er en Elevator Faldtest? 

En elevator faldtest er en overvåget test af fangindretning på en elevator hvor man aktivt bringer elevatoren i fald med fuld nyttelast. Formålet er at kontrollere at fangindretningen virker som den skal. Der er lovkrav om at man skal lave faldtest årligt. Alle vores produkter gennemgår minimum hver tredje år en fuld faldtest med den maksimale nyttelast og en simuleret faldtest minimum årligt. Som ses i video nedenfor er der en LSPO Platforms Elevator som har en maksimal nyttelast på 400 kg, derfor ligger der lodder i kabinen med tilsvarnede vægt. Ved et eventuelt knæk på det primære kædedrivtøj så ville en elevator umiddelbart gå i frit fald. Men som ses i videoen falder elevatoren kun ca 10 cm inden faldsikringen griber fat og forhindre et frit fald.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER