HYDRO-CONs konkurrence position på det danske marked

Billede

Gæsteforedrag ved VIA University College

For 4 måneder siden var ejer af HYDRO-CON, Ulrik Oldenburg, forbi Via University College og give et gæsteforedrag, for en forelæsningssal fuld af Global Business Ingeniør elever. Foredraget omhandlede virksomheden, konkurrence situationen og den gennerelle elevator industri. Her 4 måneder senere har 4 unge mænd der deltog til foredraget, indleveret deres 2. semester projekt omkring vores udendørs person platformlift, de har gravet lidt dybere i elevator industrien og har sågar designet deres eget elevator system.

VIA University Report om platformlift | HYDRO-CONFormålet med rapporten fra de 4 VIA ingeniørstuderende 

"Formålet med denne rapport har været at fungere som konsulenter for HYDRO-CON og at analysere og evaluere forskellige muligheder og USP'er for at finde ud af, hvordan HYDRO-CON kan bruge deres konkurrencedygtig position på det danske marked, med fokus på deres platformslift til Handicappede. Rapporten har fokuseret på de interne og eksterne makro og mikro faktorer i erhvervs- og elevatorsegmentet. Formålet har også været at fremhæve og få en bedre forståelse af HYDRO-CON og produktet. Ligeledes at udarbejde en fungerende mock-up af en platformslift og beregne fysikken i en elevator, samt 3D-modeller og tegninger af en platformslift som alle er blevet skabt og analyseret."

Konklusion på rapporten fra de 4 VIA ingeniørstuderende

"Relevante resultater af forretningsaspektet såvel som de interne evalueringer af HYDRO-CON beviser, at de er langt foran deres konkurrenter i mange forskellige dele af virksomheden. Derfor opfordrer denne rapport HYDRO-CON til at videreudvikle på deres platforms lift og overveje muligheden for ekspandere til udlandet til relevante lande."

Tak fra HYDRO-CON

Vi siger tak til VIA University College for at vi måtte komme og fortælle lidt om vores virksomhed, branche og alt hvad der dertil høre af udfordringer og sjovheder. Men vi siger ikke mindst takt til de 4 elever der har valgt at grave lidt dybere i vores virksomhed og produkter, og har ville dele deres fund med os. Det er altid spændende og brugbart at få inspiration og indsigt udefra. 

Frants Oldenburg, som er stifter af HYDRO-CON, og bagmanden bag mange af produkterne har dette og sige om rapporten, "Jeg er imponeret over deres rapport, og specielt at de har så mange detaljer med vedrørende både lifte og ligeledes elevatorer. Desuden er det rigtig fint at de ser på hvad der kræves af energirigtige løsninger for fremtiden. Det er jo den slags optimeringer vi selv konstant har fokus på for at kunne være på forkant med markedets behov. De har, set fra min side, lavet et stykke rigtig solidt arbejde."

 

 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER