God jul & godt nytår

Billede

2019 har budt på mange nye tiltag

Det er den tid på året hvor vi snart siger farvel til 2019 og byder det nye år velkommen. 2019 har for HYDRO-CON været fyldt med mange spændende opgaver og nye tiltag på forskellige fronter. Vi ser frem til hvad 2020 kan byde på, men inden da kan vi lige kaste et blik på nogle af hovedpunkterne for i år. 

120 nyopstillede anlæg

Handicap trappelift inklusiv trappe | HYDRO-CON A/SVi lukker året med ca 120 ny opstillede anlæg i Skandinavian for 2019. Det er rundt regnet et anlæg hver tredje dag, det synes vi er et resultat vi godt kan være stolte af. Det er alt fra mindre trappelift løsninger til personer samt gods, til flere elevatorer til boligforeninger, og så nogle specialprodukter ind i mellem.

Særligt specialprodukterne skiller sig ud, da vi får lov at levere løsninger som andre ikke kan samt prøve kræfter med opgaver ud over vores normale produktsortiment. Eksempelvis har vi opstillet en elevator til en rutsjebane i en svømmehal Sverige, her skulle der tages særlige forbehold over for det klorholdige miljø og erodering af anlægget. Desuden har vi special bygget en handicap trappelift inklusiv trappe, hvilket ikke falder under det sædvanlige sortiment hos os.     

Fokus på produktudvikling 

HYDRO-CON har alle dage udviklet og produceret vores egne produkter, og har mere end tre årtiers erfaring med det. Men særligt 2018 og 2019 er brugt på at udvikle på vores HSC elevator. Målet har været at yderligere energioptimere den, at reducere støj niveauet, og at optimere hastigheden. Vi ser frem mod lancering af den i 2020.

Nye salgs- og marketingtiltag

2019 var også året hvor vi lancerede vores hjemmeside, som der kontinuerligt bliver arbejdet på og tilføjet til. Teamet er også blevet udvidet med Carsten i salg, og Kamilla på marketing og kommunikation, og Jette i bogholderi.

Udvidet garantiperiode på vores produkter

Det er også året hvor vi har åbnet op for muligheden at udvide sin standards garantiperioden fra 1 til 3 år på vores anlæg. Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedlighold med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år. Med en servicekontrakt hos os er du sikker på at vores serviceteknikers fornemmeste opgave er at sikre dit anlæg overholder gældende sikkerhedsstandarder, har optimal oppetid, driftssikkerhed, og lang produktlevetid med høj ydeevne.

Tak for i år

Til slut vil vi gerne takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for et godt år, og ønske jer og jeres familier en glædelig jul og et godt nytår. Vi ser til frem til hvad 2020 har at byde på. Skulle du få brug for at få fat i os hen over julen er vi til at kontakt de fleste dage. Nedenfor ses de få undtagelser.

Åbningstider i juleferien

Vi holder åbent stort set hele juleferien, på nær nedestående.

  • 24. december, aben 8.00- 14.00
  • 25.- 26. december, lukket
  • 1. januar, lukket

Hvis du har spørgsmål uden for vores åbningstider, kan vi kontaktes på info@hydro-con.dk.

Så besvare vi din mail hurtigst muligt.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER