Elevatornedtagning & nyopsætning på 1 dag

Billede
Vi bliver jævnligt forespurgt at udskifte eksisterende udendørs elevatorer fra andre leverandører med et HYDRO-CON anlæg, da vores produkter er kendetegnet ved at være modstandsdygtige overfor det hårde Skandinaviske klima og dets langelevetid. Denne udskifting i Juelsminde blev klaret på 1 dag! 

Udskifting af udendørs elevator | HYDRO-CON Elevator A/S

Udskifting af udendørs elevator

HYDRO-CON A/S blev kontaktet af en boligforening i Juelsminde, syd for Horsens, omkring deres eksisterende udendørs elevator. De havde fået den installeret for knap 5 år siden og haft utallige problemer med at den var ustabil og begyndt og tærre hvilket resulterede i driftstop. Af samme årsag var de på markedet efter en ny løsning.

Som totalleverandør kunne vi tilbyde ekstra god rabat på en samlet projektering hvor vi tog os af det hele, fra nedtagning, miljørigtig skrotning, produktion af det nye anlæg, transport, indkraning  samt installering.

Vi klarede nedtagning og ny opsætning på blot en arbejdsdag med minimal gene for beboene.   

Nedtagning af eksisterende elevator | HYDRO-CON Elevator A/S

Nedtagning af eksisterende elevator

HYDRO-CON stod for afinstallering og nedtagnign af det eksisterende anlæg. Det blev gjort ved hjælpe af vores dygtige fagfolk og et fragtfirma. Elevatoren blev hurtigt bortfragtet på lastvognen så den ikke var til gene for beboerne. Dernæst blev den kørt op i HYDRO-CON's produktions faciliteter for at blive skilt ad og opdelt i bestanddele således at den kunne blive hensigtsmæssigt skrottet i forhold til mijløet .  

Udskiftning til HYDRO-CON elevator | HYDRO-CON Elevator A/S

Udskiftning til HYDRO-CON elevator

På samme vis blev den nye HYDRO-CON elevator fragtet fuldt samlet til installationsstedet ved hjælp af et fragtfirma (ses til venstre i billedet).

Der er flere fordele ved at vælge en Dansk producent som HYDRO-CON, eksempelvis kender vi forudsætningerne som de udendørs produkter skal kunne modstå. Derfor er vores udendørs produkter kendetegnet ved deres udholdenhed i det til tider hårde Skandinaviske klima, høje kvalitet, og lange levetid. Vi installerede de første udendørs anlæg for mere end 25 år siden, og de køre endnu.

Det kan også være en fordel med en dansk producent hvad angår service og reparationer, da man undgår lange ventetider på reservedele der skal bestilles hjem fra udlandet.

Nyopsætning af HYDRO-CON elevator | HYDRO-CON Elevator A/S

Nyopsætning af HYDRO-CON elevator

Nyopsætningen af HYDRO-CON elevatoren blev klaret på et par timer. Alle vores elevatorer indendørs såvel som udendørs leveres i deres egen selvbærende skakt. Dette gør elevatoren særligt velegenet til at "drop & go" uden de store tilpasninger af omgivelserne.

Skakten samt kabine bliver samlet og præ-testet inden den fragtes til installationsstedet. Ved installationsstedet kan anlægget så blot kranes ind til bygningen, hvorefter vores dygtige montører fæstner og idriftsætter anlægget. Dernæst igangsætter vi myndighedsgodkendelse af anlægget, som vi har booket ind på forhånd, og tager ca. 1 time.

På denne måde blev nedtagning, udskiftning, og idriftsættelse af en ny udendørs elevator i boligforeningen i Juelsminde klaret på blot 1 dag! 

 3 klare fordele for kunden | HYDRO-CON Elevator A/S

3 klare fordele for kunden

Boligforeningen i Juelsminde har fået 3 klare fordele i at vælge HYDRO-CON  som deres samarbejdspartner, navnlig en samlet pakkeløsning, tidsbesparelse, og en løsning der holder.

Ved at vælge en totalleverandør som kunne tilbyde en samlet pakkeløsning, slap boligforeningen for at være torvholder og koordinator på, forskellige underleverandører til nedrivning, skrot, produktion og montage. De skulle kun forholde sig til en leverandør. Af samme årsag kunne der spares en mængde tid, da der ikke skulle koordineres mellem flere virksomheder og interessenter, hvilket også betød minimal gene for beboerne. Sidst men ikke mindst, fik de en elevatorløsning som indfrier deres oprindelige forventninger, og som forhåbentlig kører problemfrit uden driftstop i mange år endnu. 

Kontakt os omkring udskiftning af elevatorer eller trappelifte | HYDRO-CON Elevator A/S

Kontakt os omkring udskiftning af elevatorer eller trappelifte

Står du med en elevator eller trappelift som skal udskiftes - så kontakt os. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak omkring dit projekt og hvilke løsningsmuligheder der er.

HYDRO-CON har indgående kendskab til elevatorer og trappelifte efter mange år i branchen, samt aktiv deltagelse i Elevator Brancheforeningen. Vi er ikke kun eksperter på vores egne producerede anlæg, og er heller ikke blege for at anbefale en kollega i branchen hvis vi mener at deres produkt bedre matcher dit projekt.

Om relevant så kontakt os, og vi med glæde arrangere en besigtigelse af dit anlæg eller montagestedet således at vi under de bedste forudsætninger kan rådgive dig. 

Video af nedtagning og opsætning af udendørselevator i Juelsminde

I videoen nedenfor kan du se et sammendrag af den ene dag HYDRO-CON brugte på at nedtage et eksisterende udendørs elevator anlæg, og udskifte det med et af vores egne producerede kvalitets anlæg.

Elevatorløsninger til eksisterende ejendomme

Klik for at blive klog på de elevator installationsmuligheder der i din ejendom.

 
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER