Eksperter & first movers i udendørs elevatorer

Billede
Med løbende fokus på udvikling er vores mission at være markedsførende fabrikant og leverandør af udendørs elevatoranlæg.

Fokus på udvikling

I en årrække har vi i HYDRO-CON A/S haft fokus på udvikling med baggrund i vores eksisterende produktsortiment. Særligt har fokuset været på vores udendørs elevator løsning, som vi ikke længere tøver med at kalde os eksperter indenfor.  Vi går forreste indenfor branchen, hvilket vi er stolte over -da det betyder at vores dedikerede mission om at være førende fabrikant og leverandør på markedet af disse typer elevatoranlæg er realiserbar! Med udviklingen af vores nyeste AluLet HSCO elevator til installering udendørs og i egen skakt har vi taget et kvantespræng videre i den retning. 

Selvbærende elevatorskakt | HYDRO-CON Elevator A/SNye Produkt Specifikationer

Alle materialer, mekanik og elektronik er udviklet til placering og udholdenhed i det udendørs til tider hårde Skadinaviske klima. Skakten kan leveres ikke kun i en selvbærende maskinrumsløs konstruktion, men også i en udgave der ikke behøver indbinding til bygning eller altanrepos - men som kan stå fuldstændig fritstående! Dette er en speciel fordel når der leveres til pavillon eller andre typer lette bygninger der ikke nødvendigvis kan optage kræfter fra elevatortårnet. 

Anlægget kan tilpasses i en palette af variationer, med eksempelvis tilhørende gangbro ind til bygningen, eller vores helt unikke foldedøre i skakten som sikrer maksimal dørlysning men stadig ikke optager plads ud i rummet foran elevatoren på etagen. Som beskrevet udvikler vi hele tiden på produktet for at forfine og imødekomme ønsker og krav fra vores kunder og markedet. Men det er ikke kun konstruktionsdetaljer vi løbende udvikler på, også arbejdsprocesser og optimering omkring installationshåndtering forfines hele tiden.

Elevator indcraning ved Urban City | HYDRO-CON Elevator A/SMontagetiden nedskåret med 80%

Blandt andet har vi udviklet en håndtering af montagen som skærer montagetiden ned med mere end 80% af den oprindelige montagetid! Som noget unikt i branchen kan vi præmontere anlægget som en komplet enhed på vores fabrik og levere elevatoranlægget til opstilling eller indkraning som en populært sagt fiks og færdig "drop-and-go" enhed. Det skaber ikke kun åbent lyse minimale gener på ofte trange og travle byggepladser, men også forbedredet muligheder for at øge kvaliteten og nedbringe risikoen for fejl og driftsstop efter idriftsættelse, ved at forbedre mulighederne for kvalitetetskontrol inden afsendelse af det færdige anlæg. 

Elevator til modul og pavillionbyggeri | HYDRO-CON Elevator A/S

Interesse fra modul- og pavillonbyggeri ansvarlige

"Som et alternativ til traditionelle tovbårne elevatorer, så ser vi en meget stor interesse fra eksempelvis entreprenører og leverandører af modul- og pavillonbyggerier", siger ejer og direktør Ulrik Oldenburg fra HYDRO-CON Elevator.

"Vi møder vores kunder med et komplet anlæg som er fremstillet specifikt til udendørs placering, i stedet for en tung kombination af etablering af en dyr elevatorskakt og indbygning af et traditionelt tovbåret elevatoranlæg fremstillet til indendørs placering.
Ikke nok med at løsningen samlet set er økonomisk fordelagtig, vi letter også både arbejdsproces og håndtering af flere underleverandører for vores kunder, og dermed både tiden der går med projektkoordinering men også risikoen for fejl og misforståelser imellem underleverancer som der altid er kan opstå."

Hvis du har interesse i at høre mere omkring vores AluLet HSC elevator så kontakt os endelig for en nærmere snak, eller læs mere her.

Video af udendørs elevator opstillet i Skibsager i Solrød

Nedenfor kan du se en udendørs elevator monteret i Skibsager i Solrød. Videoen viser elevatoren fra alle sider og i brug.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER