Bygning uden elevator?

Billede

Elevatorløsninger til eksisterende byggeri uden elevator

Bor du, har kontor, eller lignende i et eksisterende flere etages byggeri uden elevator, og er nysgerrig på mulighederne for at installere en elevatorløsning så læs med her. Det er nok ikke så uopnåeligt som du tror. 

Fra bygning uden elevator til bygning med elevator

HYDRO-CON har mere end 30 års erfaring med at producere og installerer elevatorer til eksisterende ejendomme og byggeri hvor der ikke i forvejen forefindes en elevatorløsning. Ved at installere en elevator investerer man både i ejendoemmen og brugene, man åbner op for tilgængeligheden for alle motoroisk udfordrede, og øger ejendommens kvadratmeter værdi.

 

Besigtigelse

Start med at tage kontakt til en elevator montage virkshomhed, for at aftale en besigtigelsesdag. Ved en besigtigelse bliver den eksisterende ejendom gennemgået og opmålt i samarbejde med dig, for at tage højde for hvor den mest oplagte placeringsmulighed er.

Der kan være forskellige faktorer der spiller ind, så som kloakering, el ledninger, mængde plads hvor mange etager der skal være adgang til, kælder og tag etage etc. Besigtigelsen skal finde sted før der kan gives et tilbud på installation for at sikre det bedst mulige grundlag og undgå uforudsete meromkostninger senere hen.

 

Tilbud 

Kort efter besigtigelsen fremsendes der et tilbud. Prisen i tilbudet afhænger af elevatortype der er blevet valgt, hvor mange etager og dermed døre der skal laves, om den skal indbygges i bygningen eller tilbygges på bygningen, og hvor meget  bygningen skal tilpasses for at gøre plads til elevatoren.

Du kan læse mere om priser på elevatorer her.

Vælger du at acceptere et tilbud, kan det indledende arbejde til montagen indledes.   

Indkraning 

Har man accepteret et tilbud fra HYDRO-CON, går vi i første omgang igang med produktionen af din elevator, det tager mellem 7-8 uger. Alle vores elevatorer ( AluLet serien) kommer i deres egen selvbærende letvægts Aluminiums konstruerede skakt. Det betyder at du kan spare penge på først at skulle til at bygge en skakt fra grunden som elevatoren kabinen kan køres i.

Afhængig af forholdene i eller omkring bygningen vil det også sige at vi ofte kraner hele elevatoren og skakt ind på én gang. Uanset om det er en indendørs eller udendørs installation. Hvilket betyder at montering og installation kan klares ekstremt hurtigt.

 

Elevator installationsmulighederne

Der er fire forskellige installationsmuligheder for elevatorer i eksisterende bygger uden en elevator, som erstatning for bagtrappen eller køkkentrappen, som supplement til til hovedtrappen, så påbygning udvendigt på bygningen eller igennem etagedækkene i bygningen et alternativt sted end ved trappeløb.

Du kan læse mere om fordele og ulemper ved de fire muligheder her.

Installation og montering

Vi har altid vores montører på plads ved indkranningen af elevatoren, så de kan sørge for at placering er optimal og den færdig installation kan komme i gang så hurtigt som muligt. Alt afhængig af hvor elevatoren kan placeres og hvilke nødvendige justeringer til den eksisterende byggeri der har været behov for, kan  den færdige installation tage alt fra 1 dag og op efter.

Læs mere om installation og montage her.

 

 

Elevatorløsninger til eksisterende ejendomme

Klik for at blive klog på de elevator installationsmuligheder der i din ejendom.

 
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER