HYDRO-CON A/S som totalentreprenør til Handicapformidlingen

Billede

HYDRO-CON som totalentreprenør

HYDRO-CON har været totalentreprenør på et elevatorprojekt for Handicapformidlingen, enheden skulle sættes op i Vildbjerg, hvor Handicapformidlingen har fået nye lokaler. Da vi var totalleverandør betød det at vi skulle klare projekteringen fra start til slut, altså alt dét som det indebar at elevatoren kunne opsættes - projekteringen strakte sig altså fra at fjerne gulv før installationen - til maling af vægge efter installationen af den nye elevator.

Stort set alle elevatorprojekter er forskellige grundet differentieret behov og bygningers forskellige dimensioner - Dette er dog intet problem for HYDRO-CON Elevator, da en af vores kerneydelser er at være omstillingsparate i forhold til den specifikke kundes behov.

”Alle fortjener en god dag”

Handicapformidlingen er Danmarks største administrator virksomhed inden for varetagelse af BPA (borgerstyret personlig assistance) aktiviteter. Handicapformidlingen har nogle klare visioner om at skabe tryghed og trivsel i borgernes hverdag.

Hvordan dækkede vi kundens behov

Handicapformidlingen havde behov for en elevatorløsning til handicappede og gangbesværede borgere og medarbejder Thomas, der selv er kørestolsbruger. Mødelokalerne og køkkenet på adressen ligger i kælderen, elevatoren skulle derfor kunne køre imellem kælder og stueetage i stille og rolig fart.

HYDRO-CON Elevator fik opgaven igennem vores gode kontakt; Claus Toksvig fra Workstep, og de gav sig i fællesskab i kast med udfordringen med det samme – det resulterede i at Handicapformidlingen d. 12/8-2020 havde en funktionel elevator, gangbesværede og handicappede borgere kunne komme til og fra mødelokalet.

Da stort set alle elevatorprojekter er forskellige - var der som altid grund til dialog frem og tilbage imellem Workstep, Handicapformidlingen og HYDRO-CON.

Vi i HYDRO-CON Elevator er glade for at kunne være med til at skabe tilgængelighed for landets borgere.

Denne specifikke elevator er én Alulet LSPI (Low Speed Platform Indoor) – som har gjort Handicapformidlingen i Vildbjerg et mere handicapvenligt sted både at arbejde og besøge. Se mere om dette specifikke produkt på: Link

Hvorfor bruge HYDRO-CON?

Vi har brugt HYDRO-CON Elevator ved flere projekter, og det er grundet når man arbejder med de ting vi gør, skal man bruge nogle troværdige og professionelle partnere – og det har HYDRO-CON præsteret at være hver gang”  - siger Claus Toksvig  fra Workstep om HYDRO-CON Elevator

Kontakt os

Telefonen er åben 08:30-16:00 mandag-tordag og fredag 08:30-15:30

Hvis du vil høre mere om denne specifikke sag, eller om vi kan lave en tilgængelighedsløsning til dig eller et projekt du er tilknyttet, kan vi kontaktes på +45 48 36 54 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER