HYDRO-CON Elevator har fokus på støjreduktion

Billede

Fokus på støjreduktion

HYDRO-CON Elevator har haft så stor succes med HSCO (High Speed Cabin Outdoor) at kunder efterspørger indendørs løsninger. Det har HYDRO-CON Elevator selvfølgelig taget til efterretning og på baggrund af dette er produktlinjen HSCI (High Speed Cabin Indoor) kommet på banen. Forskellen fra udendørs til indendørs brug er at indendørs udstyr skal være ekstremt støjsvagt - dette område ønskede HYDRO-CON Elevator specifikt at fokusere på og bearbejde.

Gennemgang af dB med eksempler

Decibel er en måleenhed der måler lyd, oftest omtalt dB. Herunder kan du se nogle eksempler på dB – Jf. høreforeningen bør der bruges høreværn ved aktiviteter over 85 dB.

                    - Hvisken: 30dB                                                                - Plæneklipper med motor: 90dB

                    - Motorstøj fra HSCI: 56dB                                            - Boremaskine: 98dB

                    - Normal samtale: 60dB                                                - Skud med jagtgevær: 165dB

Projekt støjreduktion

HYDRO-CON Elevator kontaktede DTU (Danmarks Tekniske Universitet) med et studieprojekt og vi var så heldige at Casper Bonefeld, der var i gang med at uddanne sig til civil-ingeniør, kastede sig ud i projektet. Casper kastede sig ud i projektet med en seriøs indstilling og gik med det samme i gang med at analysere og eksperimentere på produktet HSCI, for at finde ud af hvor støjkilderne stammede fra og hvordan disse kunne reduceres.

Det implementerede forslag

Allerede inden Casper gik til eksamen og sagde farvel til HYDRO-CON Elevator var de første testopstillinger af HSCI i produktion med hans forslag implementeret – Casper har ved sit projekt været med til at føre Danmarks største producent af elevatorer ind i en mere støjsvag tidsalder. Det synes vi i HYDRO-CON Elevator er ret sejt!

Allerede nu har HYDRO-CON Elevator flere projekter i støbeskéen hvor Caspers anbefaling med vibrationsisolering af motorbjælken er blevet eller på vej til at blive implementeret.

Tak for samarbejde og sparring

HYDRO-CON Elevator har ved en række tidligere projekter arbejdet sammen med DTU omkring analysering, eksperimentering eller videreudvikling af produkter, for at give kunder til vores produkter, det bedst mulige resultat og i dette tilfælde det mest støjsvage.

Casper Bonefeld blev færdig med projektet, gik til eksamen og bestod med et flot 10-tal. HYDRO-CON Elevator ønsker Casper stort tillykke med hans flotte resultat og byder ham al held og lykke på hans videre rejse. Tak for denne gang.

Har du brug for en tilgængelighedsløsning?

Se vores produkter eller kontakt os hvis der er noget vi kan hjælpe med - vi har specialiseret os i rådgivning og producering af tilgængelighedsløsninger i de nordiske lande igennem 35 år.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER