Udnyt lager kvadratmeter og undgå løft

Billede
Har du et loft eller kælderrum som du ikke helt får udnyttet optimalt fordi adgangen er for ringe? Så kunne en godstrappelift, måske være løsningen. 

Godstrappelift i bruge 1 | HYDRO-CON Elevator A/STrappelift til kælder eller loft

Har du et loft eller kælderrum som du ikke helt får udnyttet optimalt fordi adgangen til det simpelthen er for ringe? I mange ældre danske storby bygninger, hvor der ligger butikker, forretninger og kiosker i stueetagen er det umuligt at inddrage kælderrum til lageropbevaring. De ældre bygningers snævre trappegange samt udsigten til tunge og lange løft gør at man begrænser hvad der opbevares dernede for at skåne sig selv og personalets rygge. Elevatorer er sjælendt en mulighed da målene er for trænge, samt det kræver en stor investering. En trappelift derimod kræver kun en mindre investering og kan installeres langs alle typer trappeløb. 

Godstrappelift i bruge 2 | HYDRO-CON Elevator A/STrappelift til personer, gods eller renovation

Vi udbyder 3 forskellige typer trappelifte, navnlig til person, gods eller renovations container transport. Trappelifte kan altid anvendes til højeste fælles nævner og ned efter. Dvs. at persontrappeliften som er beregnet til person transport, kan også anvendes til gods og renovationscontainere . Godstrappelifte er udelukkende til gods og renovation. Og renovations liften er udelukkende egnet til renovationscontainerer da den har løftebeslag der griber ind under karmen på affalds beholderen. Der findes forskellige modeller af hver, men persontrappeliften kan maximalt løfte op til 300 kg, godstrappeliften op til 500 kg og renovationsliften op til 200 kg.

Godstrappelift i bruge 3 | HYDRO-CON Elevator A/STrappelift Montering

Alle vores trappelifte er designet til montering på væg langs et trappeløb. Hvis en væg ikke forefindes eller den ikke bærende, kan liften monteres på et søjlesystem eller med et par enkelte bærersøjler alt efter forholdene. Liften er konstrueret så den kan monteres indendørs og udendørs. Liften kan monteres på bærersøjle øverst, hvor liftskinnen går op over væg.  Liften er opbygget af en fast og en bevægelig del, kun platformen og dens ophæng bevæger sig langs trappen. Liftskinnen er den faste part, der er monteret til bygning med vægbeslag. Liftens enkle og solide konstruktion gør at den meget let tilpasses forskellige trappevinkler og trappeløb. 

Godstrappelift i bruge 4 | HYDRO-CON Elevator A/S

Bevar fuld trappefunktion

At installere en trappelift er ikke på bekostning af trappen, tværtimod øger den afhængig af trappelift typen, tilgængeligheden overfor kørerstols brugere, handicappede, gods og andre former for tung last. Man kan som tilvalg vælge i hvilken grad trappeliften skal være automatiseret eller manuelt styret. Eksempelvis om ladet skal køres op automatisk efter brug eller om det skal slås op manuelt. Man kan også vælge hvem der skal kunne benytte trappeliften, eksempelvis ved at lade den være nøglestyret. Når ladet er slået op langs væggen før eller efter brug, er trappeløbet stadig frit til fuld udnyttelse, således at du bevarer trappens fulde funktion. 

Godstrappelift i brug 5 | HYDRO-CON Elevator A/S

Spar 35% på opgradering eller udskiftning

Lige nu kører vi en kampagnepris på opgradering og udskiftning af godstrappelifte og renovationslifte, du kan spare 35%! Alderen, hyppigheden af brug, og brugs adfæren taget i betragtning anbefaler vi at man får en gennemgang og vurdering af sin eksisterende lift løsning. På denne måde vil man kunne undgå driftstop og nedbrud på ubelejlige tidspunkter som lammer forretningsgangen og varerleverancerne, ved at handle proaktivt.  I nogle tilfælde vil det være relevant med en udskiftning af liften, i andre vil det ikke. Uanset, så kan vi være behjælpelige med komplet eller delvis renovering samt reparation af liften om nødvendigt eller tiltrængt. 

Video fra Butik i København med kælder lagerrum

Vi har leveret en del  trappelifte til gade butikker og kiosker i København, da de som oftest skal knibe deres butikker ind i begrænsede lokaler i indre by, og har brug for lagerlokationer i kælderen under.

I videoen nedenfor fra en kiosk på Gammeltorv i København, vises hvor stor gavn en godstrappelift i virkeligheden er. I dette tilfælde ville det reelt ikke være muligt at udnytte disse lokaler til lager, da der slet ikke er plads til indbygning af en elevator, og det ville kræve enormt tunge lange løft af personalet!

 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER